VÅRA DETOXJUICERRoot To Rise

Trädelementet är kopplat till lever och gallblåsa. Ingredienserna är komponerade till att balansera upp deras funktioner såsom reglage av ämnesomsättning, rening av gifter samt kroppens energifördelning. Den själsliga aspekten är att dom skingrar frustration och istället får oss att växa, känna oss kreativa ha tillgång till vår fantasi.


Open your heart

Eldelementet är kopplat till vårt hjärta och vår tunntarm. Ingredienserna stimulerar hjärtats funktion i att öka cirkulationen och tunntarmens huvudsakliga uppgift i att absorbera näringsämnen av det vi äter. Mentalt hjälper det oss att öppna upp till att vara i nuet och leva i det som är sant.


Stay grounded

Jordelementet är kopplat till magsäck och mjälte. Ingredienserna hjälper till att bryta ner, finfördela maten med magsyra så den transporteras vidare genom tarmen. Mjältens viktigaste uppgift är att bygga upp och bilda blodkroppar för vårt immunförsvar. Det mentala perspektivet är att jord elementet står för lugnet och harmonin inom oss. Balans skingrar oro och djup kontakt med intuitionen kan råda. 


Fly with me

Metallelementet, även kallat luftelementet är kopplat till tjocktarm och lunga. Drycken är fylld med ämnen som hjälper lungorna att syresätta våra kroppar optimalt. De påverkar även tjocktarmen som är det sista steget i matsmältningen, de för bort allt och avgiftar kroppen från allt den inte behöver. Emotionellt är utmaningen att ta in det nya och att samtidigt våga släppa det gamla.


Go with the flow

Är kopplat till våra njurar och urinblåsa. Ingredienserna i den blåa drycken hjälper njurarna att rena bl.a. blodet från restprodukter som sedan bildar urin som transporteras till urinblåsan. I kinesisk medicin anses det vara "livets rot" då de är ansvariga för många vitala funtioner i kroppen. De lagrar det som kallas "kärnan" som härrör från varje förälder som uppstår vid befruktningen. Kärnan bestämmer vår hälsa och vitalitet under hela våra liv så det är viktigt att dessa behåller sin vitalitet. 


Level up

Är en avslutande samt lugnande vätska med vulkansalt, ljung och aktivt kol. Den tillägnas det sjätte sinnet och intas sist på kvällen innan du lägger dig. Följande dag behöver du dricka extra mycket vätska under dagen. Det aktiva kolet rensar ut tungmetaller samt bisfenol A (som finns i plaster) ur kroppen.


Njut av dina drycker!