KLASSER/KURSER

Exklusivt utbud av gruppträning tillsammans med våra proffsiga instruktörer. Lokalen rymmer 10-15 personer och allt du behöver finns på plats. Allt du behöver göra är att boka din plats och dyka upp!

Priser: 

10 gånger klipp 2500kr
Drop-in 270kr, köpes på plats eller via mail


Vinyasa Flow EJ PÅ SCHEMA HT 2023

En dynamisk yoga klass som varieras från gång till gång och Eva sätter sin personliga prägel på klassen. Klassen är alltid lärarledd och kan anpassas för både nybörjare som erfaren yogi.

Mama baby

KÖP

EJ PÅ SCHEMA HT 2023

Att bära ett barn i sin kropp är en stor förmån men också en påfrestning. Mamma barnklasserna är en uppbyggande klass som hjälper dig att stärka och stabilisera din kropp och hitta tillbaks till din funktionalitet samtidigt som du får en härlig stund med ditt barn.

Yoga mix/Pilates

KÖP

Ett helkroppspass för dig som vill förbättra och utmana din styrka, stabilitet och flexibilitet. Vi mixar yoga och pilated övningar med hjälp av olika props. 

Start v. 35  2023

Hatha yoga

KÖP

Mjuka, kraftiga rörelser i kombination med andning och meditation som kroppens energisystem att komma i balans. Klassen passar alla nivåer. Du utgår från din kropp och dina förutsättningar. 

Start v.35 2023

Element yoga

KÖP

En dynamisk och flödande yogaklass som utgår från läran om de fem elementen i rörelsekombinationer som stärker dig fysiskt och mentalt. Klassen passar alla nivåer. Du utgår från din kropp och fina förutsättningar. 

Start v.35 2023

Boxning


Enkel och rolig träning för dig som vill avrunda veckan med lite skön energi utan att få näsan inslagen. Alla kan vara med! Vi tränar kondition, styrka och smidighet.

Endast drop in 

Start v.35 2023