OM OSS

Vi är två systrar från Skåne som älskar att dansa. Det har vi gjort i över 30 år inom musikal- och showbranschen. Förutom all den glädje det givit oss har vi lärt oss mycket om träning, hälsa och balans. Vi vill dela med oss av vår kunskap till dig. Åsa har alltid varit intresserad av kroppen ur ett holistiskt perspektiv, så att hon utbildade sig till fysioterapeut och alternativmedicinare kändes givet. I över 25 år har hon hållit på, och om du skulle fråga henne, skulle hon säga att hon har väldens bästa jobb. Även Lena har ett stort intresse för kroppen och har utbildat sig till diplomerad personlig tränare. Hon är specialiserad inom rehabilitering och stabilitetsträning. Den glädje hon känner för sitt arbete går inte att ta minste på när man hör hennes skratt fylla våra lokaler.


För oss är det människan som står i centrum! Du kommer snart att förstå att, när du bestämmer dig för att göra oss till en del av vår vardag, då kommer du att bli en del av vår. Du kommer att lära känna oss, vårt härliga team och alla de sköna människor som hänger och tränar här.Lena 

"Varje människa är unik och mitt jobb är att hitta de drivkrafter som hjälper mina kunder att nå sina mål. Min önskan är att den som tränar hos oss ska känna rörelseglädje, kraft och styrka." 

Lena är Diplomerad personlig tränare med specialisering inom rehabilitering/stabilitetsträning. När du tränar med Lena blir du starkare, rörligare och får ökad kroppskännedom. Dessutom är sannolikheten stor att du lämnar lokalen med ett leende på läpparna, Lenas träningsglädje smittar av sig. 


Åsa

"Jag har alltid varit intresserad av kroppen ur ett holistiskt perspektiv. Jag är övertygad om att kropp och själ sitter ihop. Mitt jobb är att sätta fart på processerna och ge kroppen ny energi så den får kraft att läka."

Åsa är utbildad yogalärare, fysioterpeut och alternativmedicinare och har arbetat med hälsovård i 25 år. Hennes filosofi och arbetssätt grundar sig i läran om de fem elementen. Hos Åsa lär du dig förstå vad din kropp och själ behöver för att vara i balans. Du får tips och råd om hur du kan stötta kroppens processer och en och annan livsvisdom på köpet. 


Sudheesh

"Det finns kanske dem som skulle beskriva mina klasser som lite krävande och mig som något petig.  Om det är så är det nog för att jag lägger stort fokus på asana delen av yoga praktiken och jag är mån om att hjälpa mina elever att hitta rätt i varje position för att få ut mesta möjliga av sin praktik."

Sudeesh har en lång rad gedigna utbildningar på sitt CV och kan tillgodoräkna sig många hundra lärotimmar. Han är född och uppvuxen med i yogatraditionen i Kerala och har yogan i blodet. För honom är yogan ett sätt att leva och med sin varma personlighet och härliga humor delar han med sig av sin gedigna kunskap. Klasserna hålls på engelska.


Krister

"Mitt jobb är att hjälpa varje individ att utvecklas till sin fulla potential. Jag räds varken svett eller tårar men jag tror att de som känner mig ändå skulle säga att jag när jag driver på så är det med mycket hjärta. Jag vill att mina kunder ska lyckas och må bra!"

Krister är utbildad personlig tränare, massageterapeut och en mästare på TaeKwonDo. Han vet en hel del om att motivera till träning från att ha drivit gymmen Kroppskultur och Linnegatan 7. Och sin passion för träning, den tar han med sig varje gång han kliver in i lokalen på e2elements.